actueel
 
dutch
 
op vrijdag 13 juli gaat bij galerie vonkel, anna paulownaplein 13 te den haag, de grote zomerexpositie DUTCH van start. 25 kunstenaars uit binnen- en buitenland, waaronder ik, buigen zich over de vraag "wat is nu typisch nederlands?".

het resultaat is een zeer gevarieerde expositie van schilderijen, beelden, objecten, installaties en foto's in wisselende formaten en prijzen. impressies van het hollandse landschap, maar ook knipogen naar onze nederlandse souvenirs komen aan bod.

u bent van harte welkom op de opening van de expositie DUTCH op vrijdag 13 juli om 20 u. ter gelegenheid van de midzomermesnacht is de galerie deze avond tot middernacht geopend.

DUTCH is te zien tot en met dinsdag 21 augustus.

op de expositie is mijn nieuwe werk "golven" te zien. hieronder een impressie.

 

 

 
nieuw werk bij vonkel
 
vanaf 14 juni staan er 2 werken van mij in de beeldentuin van galerie vonkel, anna paulownaplein 13 te den haag. de werken die er geŽxposeerd staan zijn; de engel en een nieuw werk genaamd "ga gedachten op gouden vleugels" (va' pensiero, sull'ali dorate). dit beeld is gemaakt van serpetijn en goud.
 

 

 
nieuwe website
 
zoals de vaste bezoekers zeker zullen merken heb ik mijn website opnieuw vorm gegeven. met dank aan jeroen mimran.
 

 
nieuwe plexiglazen objecten
 
speciaal voor de tentoonstelling bij essence in amsterdam heb ik een serie plexiglazen objecten gemaakt. door de eigenschappen van dit materiaal zijn het bijzondere objecten geworden die de aanschouwer prikkelen. de kijker zal zich constant afvragen: wat zie ik ??
 

 

 
weekendexpositie groot succes
 
de expositie "diepte" in galerie vonkel was een groot succes. ik wil iedereen die de moeite heeft genomen om te komen kijken naar mijn beelden heel erg bedanken. dankzij jullie mocht ik een weekend lang praten over mijn passie.

uiteindelijk zijn er diverse beelden verkocht. ik wens de kopers veel plezier met de aankoop.

 

 

 
weekendexpositie
 
in het weekend van 30 september en 1 oktober exposeer ik bij galerie vonkel. de expositie "diepte" staat in het teken van stART.

naast beelden en bronzen van mij zullen er werken te zien zijn van suzan derksen en leneke kuurstra.

galerie vonkel is te vinden aan het anna paulownaplein 13 te den haag.